2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Husqvarna Robotplæneklippere

Stort udvalg af Husqvarna robotplæneklippere
Husqvarna Automower er verdensførende indenfor robotplæneklippere og den perfekte løsning, hvis du ønsker at slippe for at slå græsset selv. Er du træt af at skubbe græsslåmaskinen rundt og mangler du tid til andre opgaver? Så vil en Automower fra Husqvarna uden tvivl blive din nye bedste ven!

Få en robotklipper som passer din græsplæne for dig, så du ikke behøver røre en finger. Slip for at tænke på at græsset er for langt med en effektiv robotklipper, som klarer arbejdet for dig. En robotplæneklipper fra Husqvarna er både intelligent, driftsikker, og så er den nabovenlig. Den klarer selv komplekse haver uanset terræn, samt smalle passager og stigninger op til 70%. Indbygget passagehåndtering og håndtering af stigning, gør robotten til den perfekte løsninger til alle haver. En Autmower robotplæneklipper vil endda også kunne kører om natten uden at genere dig og dine naboer. Den meget lave lydniveau på 58 db(A) gør, at du knap nok ligger mærke til den, når den arbejder i din have.

Du behøver heller ikke bekymre dig om afklippet græs eller opladning af robotklipperen. En Husqvarna Automower klipper nemlig græsset så fint, at du ikke behøver at samle græsset ind. Den kører selv tilbage til sin ladestation, når den har behov for en opladning. Den fortsætter igen arbejdet, når den er fuldt opladet. Udvalget af Husqvarna Automowere er stort, hvilket indeholder en række forskellige modeller, alt efter størrelse på haven og ikke mindst behovet for diverse funktioner. Er du i tvivl om hvilken model du skal bruge? Så kontakt os endelig, og få hjælpe til at finde den perfekte løsning til dig og din have!

Se hele vores udvalg af robotplæneklippere her.

Sorter efter
Pris
price range filter - slider
6.999 Kr.36.999 Kr.
Specifickt brand
Visual brand filter
Størrelse
Vælg størrelse
Size checkbox
Vælg kædedeling
TEST
Vælg drivled
Drivled checkbox filter
Vælg sporbredde
Sporbredde checkbox filter
Langtidslevering
Spar 11%

AUTOMOWER 310E NERA

Varenummer: 9706541-21

14.399,00 kr.

Spar 10%

AUTOMOWER 410XE NERA

Varenummer: 9706544-21

17.495,00 kr.

Langtidslevering

Husqvarna 320 NERA AUTOMOWER

Varenummer: 9705351-21

19.499,00 kr.

Langtidslevering

Husqvarna 430X NERA AUTOMOWER

Varenummer: 9705352-21

27.499,00 kr.

Langtidslevering

Husqvarna 450X NERA AUTOMOWER

Varenummer: 9705353-21

36.999,00 kr.

Få tilbage

Husqvarna Automower 305

Varenummer: 9679740-21

9.899,00 kr.

Husqvarna Automower 310 Mark II

Varenummer: 9705267-21

11.599,00 kr.

Spar 14%

Husqvarna Automower 315 Mark II

Varenummer: 9705268-21

12.995,00 kr.

Spar 16%

Husqvarna Automower 405X

Varenummer: 9704562-21

13.595,00 kr.

Husqvarna Automower 415X

Varenummer: 9704717-21

19.599,00 kr.

Spar 17%

Husqvarna Automower 440

Varenummer: 9676733-21

21.995,00 kr.

Langtidslevering

Husqvarna Automower® Aspire™ R4

Varenummer: 9705685-21

6.999,00 kr.

Spar 17%

Husqvarna Automower 430X

Varenummer: 9678528-21

20.999,00 kr.

Få tilbage
Spar 14%

Husqvarna Automower 435X AWD

Varenummer: 9678533-21

34.495,00 kr.

Langtidslevering

Husqvarna Automower 450X

Varenummer: 9678530-21

35.749,00 kr.

Få tilbage
Spar 13%

Husqvarna Automower 520

Varenummer: 9676621-21

20.995,00 kr.

Husqvarna robotplæneklippere

Husqvarna er en svensk virksomhed, der producerer forskellige typer produkter, primært inden for skovbrug, havearbejde og konstruktionsmaskiner. Virksomheden blev grundlagt i 1689 i byen Huskvarna i Sverige og har siden udviklet sig til at være en af verdens førende producenter inden for sit felt.

Husqvarna er bl.a. kendt for deres robotplæneklippere også kendt som automower. Husqvarna Automower er en avanceret robotplæneklipper, der er designet til at klippe din græsplæne automatisk. Den er udstyret med avanceret teknologi, der gør det muligt for den at navigere rundt i din have, undgå forhindringer og klippe græsset i en regelmæssig og ensartet højde. Med Husqvarna Automower kan du opnå en smuk og velplejet græsplæne uden at løfte en finger.

Hvorfor bør du vælge en Husqvarna robotplæneklipper?

Det kan godt være svært at vælge den helt rigtige robotplæneklipper, da der er mange spillere på markedet.

Kvalitet og pålidighed

Når man vælger en Husqvarna robotplæneklipper, vælger man på samme tid kvalitet og pålidighed, da Husqvarna er kendt for at producere højkvalitets produkter, herunder deres robotplæneklippere, som er pålidelige og holdbare.

Avanceret teknologi

Husqvarna robotplæneklippere er udstyret med den avancerede teknologi kaldet Automower® Intelligent Mapping Technology. Med denne teknologi får du fuld kontrol over din græsplæne, da den præcist indstiller klipningen for at sikre en optimal græsplæne.

Gennem Husqvarnas Automower Connect App kan du oprette forskellige zoner, som robotten skal klippe i. Her kan du sørge for, at klipningen i de forskellige zoner lever op til dine præcise krav, som f.eks. hyppighed, græslængde eller tidspunkt på dagen. Dette giver dig mulighed for at tilpasse klipningen nøjagtigt efter dine ønsker og behov. Med appen har du også mulighed for at overvåge klipningen, justere indstillingerne og få notifikationer, alt sammen nemt og bekvemt via din smartphone. På den måde får du en flot og velplejet græsplæne, præcis som du ønsker det, uden besvær.

 

Lavt støjniveau

Husqvarna robotplæneklipper er skabt til at fungere i stilhed, uden at genere dig eller dine naboer under klipningen. Med en lydstyrke på kun 60 dB, hvilket svarer til en normal samtale, vil du knap nok lægge mærke til, at din robotplæneklipper arbejder på din græsplæne.

Miljøvenlig drift

Robotplæneklippere fra Husqvarna kører på elektricitet, hvilket gør dem mere miljøvenlige end traditionelle benzindrevne plæneklippere. Traditionelle plæneklippere, der bruger benzin som brændstof, frigiver skadelige stoffer, der bidrager til luftforurening og drivhuseffekt. Ydermere klipper Husqvarna en lille mængde græs ad gangen, hvilket betyder at græsset kan blive blive genbrugt i jorden som naturlig gødning. Dette medvirker til en mere grøn, fyldig og sund græsplæne.

Tyverisikring

Når man køber en robotplæneklipper, er det naturligt at være bekymret for tyveri eller gøre sig overvejelser om hvordan man er sikret. Der er flere måder hvorpå Husqvarna robotplæneklippere er beskyttet med tyveri.

Pinkode

En Husqvarna robotplæneklipper er udstyret med en personlig Pinkode, som skal indtastet hvis den skal bruges. Hvis robotplæneklipperen stoppes eller løftes, skal pinkoden indtastet eller starter der en lydalarm.

GeoFence

Nogle robotplæneklippere er udstyret med en GPS-baseret tyverisikret, som fungere som et virtuelt hegn. Hvis robotplæneklipperen forlader dens GeoFence, får du besked over Automower Connect Appn.

Automatisk opladning

Du behøver ikke bekymre dig om manuel opladning, da Husqvarna robotplæneklipper selv finder vej til ladestationen og oplader sig selv.

Velegnet til komplekse haver

Husqvarna robotplæneklippere kan klare udfordrende terræn og skråninger, hvilket gør dem velegnede til haver med forskellige niveauer. Afhængig af model kan en Husqvarna robotplæneklipper klarer skråninger op til 50%, hvilket gør at den kan klarer de fleste plæner. Det er også muligt at tilkøbe et robotplæneklipper-terrænsæt, som tilfører en fremragende trækkræft på skrånende plæner.

Batteri plæneklipper

Er du på udgik efter en mere manuel løsning, kan en batteridrevet plæneklipper være en god løsning, til dig som stadig søger høj ydeevne, men gerne vil undgå støj og ledninger.

Husqvarna robotplæneklipper installation

Når det drejer sig om opsætningen af din Husqvarna robotplæneklipper, er det afgørende at forstå, at en vellykket installation er nøglen til at opnå det optimale resultat. Det er her, Aagaard Maskiner & Udlejning træder ind som specialister i installation af Husqvarna robotplæneklippere. Vores ekspertise er baseret på en omfattende historik af succesfulde installationer i forskellige haver og områder.

At overveje, om du selv skal tage ansvaret for opsætningen eller overlade opgaven til os, handler ikke kun om bekvemmelighed, men om at sikre, at din robotplæneklipper fungerer optimalt og leverer de ønskede resultater. Ved at vælge vores professionelle installationsservice kan du have tillid til, at din Husqvarna robotplæneklipper vil blive korrekt og præcist installeret, så den effektivt navigerer i din have og giver en fejlfri klipning.

Vi har allerede udført utallige installationer i forskellige typer haver og omgivelser, hvilket giver os den nødvendige knowhow til at imødekomme dine individuelle behov og præferencer. Så hvorfor ikke overlade ansvaret til os? Vælg Aagaard Maskiner & Udlejning til at installere din Husqvarna robotplæneklipper og nyd godt af vores erfarne team, der sikrer, at din investering giver dig den mest tilfredsstillende og problemfri oplevelse.

Du kan læse mere om installation af robotplæneklipper her

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Hurtig levering

Fragt fra kun 59,-

2 års reklamationsret

14 dages returret

Sorter efter
Pris
price range filter - slider
6.999 Kr.36.999 Kr.
Specifickt brand
Visual brand filter
Størrelse
Vælg størrelse
Size checkbox
Vælg kædedeling
TEST
Vælg drivled
Drivled checkbox filter
Vælg sporbredde
Sporbredde checkbox filter
Produkt tilføjet til kurven

Kurv

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Total: 0,00 kr. (inklusiv moms)

Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.