2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Rengøringsmaskiner

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Lej rengøringsmaskiner her
Vi tilbyder en række forskellige løsninger indenfor udlejning af rengøringsmaskiner, hvor vi har et sortiment af flere forskellige maskiner til forskellige behov. Slip for tunge omkostninger ved køb af dyre maskiner, som du kun bruger i perioder, ved at leje maskinerne her i stedet! Du kan nemt og enkelt leje rengøringsmaskiner her hos os, til gode og fornuftige dagspriser!

Her kan du leje rengøringsmaskiner til både indendørs og udendørs opgaver, så der er noget til ethvert behov. Skal du vaske maskiner, fliser eller lignende, kan du leje en varmtvandsrenser her hos os. Dette er en kraftfuld og effektiv løsning til dine rengøringsopgaver, som opvarmer vandet for dig. Du kan også leje en gulvvasker, så du nemt og enkelt kan vaske et større område. Står du med andre rengøringsopgaver, som f.eks. tæpperensning, så har vi også løsningen til dette!

Lej dit rengøringsudstyr her, så får du en maskine, som altid er gennemtjekket og kontrolleret inden udlejning. Book din leje af rengøringsmaskiner online her på siden, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig i valget af rengøringsmaskiner, så du får den optimale løsning. Her kan du leje rengøringsmaskiner som både privat og erhverv.

Viser alle 6 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaardmaskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaardmaskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.