2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Sakselifte

Filtrer efter pris
Varekategorier

Leje af sakselifte til private og erhverv
Lej sakselifte hos os til gode og fornuftige dagspriser. Vores liftudlejning tilbyder et bredt udvalg af sakselifte, til dig der står med et projekt oppe i højden. Hvorfor bøvle med at kravle rundt på stiger, når du ved hjælp af en sakselift fra os, kan komme helt til tops? Vores sakselifte er den perfekte løsning til dig, der skal bruge en god arbejdsplatform i højden.

Vi har sakslifte i flere forskellige størrelser både til indendørs- og udendørsbrug. Vores eldrevne sakselifte klarer uden problemer opgaver indendørs, såvel som udendørs, så det skal du ikke bekymre dig om.

Alt efter dine behov, har vi sakselifte der løfte op til henholdsvis 8, 10 og 12 meter. Så vi har noget til langt de fleste behov! Både private og erhverv kan leje lifte hos os! Så har du et mindre projekt hjemme, et større byggeprojekt, eller måske du skal have hængt lamper op, lavet elinstallationer eller lignende? Så har vi sakseliften til dig!

Vi gør en dyd i altid at levere gode og ordentlige sakslifte til dig! Det betyder, at alle vores sakselifte vil have gennemgået en kontrol på vores eget værksted inden udlejning. På den måde sikre vi, at du får en driftsklar lift fra os, som er klar til at hjælpe dig med dine opgaver!

Er du i tvivl eller har du spørgsmål vedr. valget af sakselift? Så kontakt os endelig for en uforpligtende snak! Vi sidder altid klar til at give professionel vejledning, så vi finder den perfekte løsning til dine behov.

Viser alle 5 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaardmaskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaardmaskinudlejning.dk

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.