2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Service af buskrydder

For at sikre, at din buskrydder yder sit bedste og for at forlænge dens levetid betydeligt, tilbyder vi et årligt serviceeftersyn udført af vores højt kvalificerede og erfarne mekanikere. Vi håndterer service på alle mærker inden for Skov, Park og Have-udstyr, hvilket ikke blot sikrer en problemfri drift, men også garanterer dig den fulde tilfredshed og det mest effektive brug af din buskrydder i mange år fremover.

Professionel service af Buskrydder
Garanti for kvalitet og holdbarhed

Hos Aagaard Maskiner og Udlejning er vi dedikerede til kvalitet og pålidelighed. Vores erfarne fagfolk arbejder målrettet for at sikre, at din buskrydder altid er i optimal stand, så du kan stole på dens præstation år efter år. Ved at vælge vores service, får du adgang til et team af eksperter, som er dedikeret til at levere håndværk af høj kvalitet.

Optimal ydelse

Med vores service sikrer vi, at din buskrydder fungerer fejlfrit, og vi tjekker alle dens funktioner nøje.

 

Forlæng levetiden

Regelmæssig vedligeholdelse sikrer, at hver enkelt del af buskrydderen er i bedste stand, hvilket forlænger maskinens levetid og forebygger tidlig slitage og skader

Forebyggelse af fejl/skader

Gennem vores hyppige inspektioner opdager vi potentielle problemer tidligt og intervenerer, før de udvikler sig til større reparationer, som kræver mere omkostninger.

599,-

Inkluderet i servicen er:

* Maskinen skal kunne starte ved indlevering

Book service

Step 1: Personlige oplysninger
Forsæt til step 2: Adresse
Step 2: Adresse
Faktureringsadresse skal kun udfyldes hvis den er anderledes end den foregående adresse.
Forsæt til step 3: produktoplysninger
Step 3: Produktoplysninger
Send og book service

Leder du efter andre services?

Vi er specialister i service og reparation af de fleste mærker inden for have- og parkmaskiner samt trailere. Vi tilbyder professionel service og reparation af dine havemaskiner, parkmaskiner samt trailere!

Hvorfor vælge service til din buskrydder?

Buskryddere er stærke redskaber til at holde krat og uønsket vegetation i skak. For at din buskrydder kan fungere effektivt og sikkert, er regelmæssig vedligeholdelse nødvendig.

Forlæng levetiden på din buskrydder

Når du får serviceret din buskrydder regelmæssigt, sikrer du, at den forbliver i god stand. Dette omfatter skærpning eller udskiftning af skærebladene eller trimmersnoren, kontrol og rensning af luftfilteret, smøring af gearkassen og kontrollen af tændsystemet. Disse tiltag kan forhindre nedbrud og forlænge redskabets levetid.

Sikkerhed først!

En buskrydder, der ikke er ordentligt vedligeholdt, kan være en sikkerhedsrisiko. Regelmæssig service sikrer, at alle sikkerhedsfunktioner er intakte og fungerer korrekt, hvilket minimerer risikoen for ulykker under arbejdet.

Spar penge med regelmæssig service

Selvom der er udgifter forbundet med service, kan regelmæssig vedligeholdelse af din buskrydder hjælpe med at spare penge over længere tid. Forebyggelse af dyre reparationer og sikring af en længere levetid for redskabet betyder, at du kan arbejde effektivt og uden unødvendige forstyrrelser.

Find den rigtige servicepartner

Det er vigtigt at finde en servicepartner, der har erfaring med vedligeholdelse af buskryddere. En dygtig servicepartner kan give din buskrydder den nødvendige service, opdage eventuelle problemer før de bliver alvorlige og sikre, at redskabet er sikkert og klar til brug, hvilket giver dig ro i sindet, når du arbejder med dit udstyr.

Produkt tilføjet til kurven

Kurv

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Total: 0,00 kr. (inklusiv moms)

Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.