2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Vogne

Filtrer efter pris
Varekategorier

Stort udvalg af udlejnings vogne
Her hos Aagaard Maskiner & Udlejning tilbyder vi et stort udvalg af udlejnings vogne til gode og fornuftige dagspriser. Dette indebærer alt lige fra entreprenørvogne og blokvogne til mandskabvogn og mobile badeværelser. Dermed har vi udstyret til både transport samt lokaler og badeværelse. Slip for de mange omkostninger ved at eje grej, du kun bruger lejlighedsvist, og lej det i stedet her på dagsbasis, så du kun behøver betale for de dage, du rent faktist bruger emnet.

Vores blokvogne og entreprenørvogne er perfekte løsninger til dig, som skal transportere store maskiner, eller jord, beton og lignende. Vores entreprenørvogne findes i flere forskellige størrelser, så der er noget til mange forskellige behov. Vi har også mandskabsvogne og mobile badeværelser til jer, der formentlig arbejder på en byggeplads eller har et bygge- eller renoveringsprojekt derhjemme, og mangler de rette forhold til enten ansætte eller lignende. Lej f.eks. vores mandskabvogn som både indeholder toilet, bad, håndvask, køleskab, kaffemaskine, stole, borde, skabe og meget mere! Faktisk alt hvad dine medarbejder har behov for på byggepladsen. Du kan også leje vores mobile badeværelse, hvis du skulle stå overfor en renovation af badeværelset derhjemme, eller måske mangle de rette faciliteter på byggepladsen. Fælles for alle vores udlejnings vogne er, at de som resten af vores maskiner, altid er gennemgået og kontrolleret inden udlejning.

Book den vogn du står og mangler her på siden, eller kontakt os på telefon eller mail. Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

Viser alle 5 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaardmaskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaardmaskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.