2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Husqvarna Batterimaskiner

Filtrer efter pris
Mærke
Varekategorier

Husqvarna batterimaskiner leverer så høj en ydeevne, motoren leverer samme ydelse som en benzinmotor, bare uden samme støjniveau, vibrationer og røg. Med en batterimaskine fra Husqvarna kan du nemt og hurtigt skifte batteri, og på tværs af flere forskellige maskiner. Slip for at investere i nye batterier, hver gang du køber en maskine mere. Har du allerede en Husqvarna batterimaskine med batteri, kan du nemlig bruge batteriet i din nye maskine. Nyd havearbejdet uden den store larm, og undgå at genere naboerne med en Husqvarna batterimaskine. Støjnivauet på en Husqvarna batterimaskine er nemlig helt op til 13 db(A) lavere, end den er ved brug af benzindrevne maskiner.

Vores udvalg af Husqvarna batterimaskiner er stort og indeholder alt lige fra hækklippere, motorsave og plæneklippere, til trimmere, kratryddere, løvblæsere og meget mere. Du kan altså finde en støjsvag, effektiv og kraftfuld Husqvarna batterimaskine til stort set alle dine arbejdsopgaver i haven. Disse mange batterimaskiner findes i mange forskellige udgaver, hvilket sikre at der er maskiner til både professionelt og privat brug. Se flere maskiner fra Husqvarna her.

Hos Aagaard Maskiner & Udlejning går vi højt op i at levere den bedste service for vores kunder. Har du spørgsmål til vores batterimaskiner, og eventuelt brug for rådgivning om hvorvidt de passer til dine behov, så står vi naturligvis altid klar med professionel rådgivning, så du får den rette batterimaskine, som passer til de opgaver du skal bruge den til. Gennem forventede driftstider på de forskellige maskiner og batterier, kan vi nemlig finde frem til hvad hvilken maskine samt hvilket batteri der passer til dine arbejdsopgaver.

Viser 1–12 af 44 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaardmaskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaardmaskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.