2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Husqvarna PRO

Når det gælder have- og parkmaskiner, tilbyder vi et stort udvalg af professionelle løsninger, til større og mere omfattende brug. Disse maskiner henvender sig bl.a. til anlægsgartnere, boligforeninger og lignende virksomheder, samt sportsforeninger som f.eks. fodbold- og golfklubber. Fælles for vores professionelle have- og parkmaskiner er, at de ikke bare leverer en høj ydeevne, men også giver muligheden for at indsamle værdifulde data, som du kan bruge til at optimere din maskinpark.

Professionelle løsninger til have/park

Husqvarna Fleet services

Undgå ressourcespild

Med et Husqvarna PRO produkt får du adgang til værdifulde data gennem Husqvarna Fleet Services. Med disse data kan du både holde øje med hvor meget de bliver brugt, så du undgår at have for mange maskiner, og så kan du nemt holde styr på hvornår det er tid til service.

Husqvarna PRO batteriserie

Bliv mere bæredygtig

Nyd en høj ydeevne, ingen udstødning og næsten ingen støj med batteriprodukter, som kan reducere dine omkostninger, og gøre din forretning konkurrencedygtig selv ved høje miljømæssige krav fra dine kunder. 

Husqvarna PRO Automower Robotplæneklipper

Frigør værdifuld tid

Få mere tid og ressourcer til andre vigtigere opgaver, og slip for unødvendige omkostninger med en Husqvarna PRO Robotplæneklipper, som kan klare selv store og komplekse græsarealer. 

Husqvarna PRO Miljøvenlig

Renere arbejdsplads

Med X-Torq teknologien, som reducerer mængden af udstødningsemissioner, kan vi også tilbyde benzindrevede maskiner, som er udviklet med miljøet i fokus, hvilket både er godt for brugeren og ikke mindst omgivelserne.

Med en professionel løsning fra Husqvarna, får du både en miljømæssig og ikke mindst omkostningsmæssig fornuftig maskinpark. Du får muligheden for at blive endnu klogere ift. til dit behov og brug af maskinparken. På samme tid gør det dig i stand til at overvåge og forbedre både din virksomheds effektivitet og ikke mindst miljømæssige påvirkning. Kendetegnet for alle vores Husqvarna PRO maskiner er, at de er udviklet til at levere den maksimale produktivitet og ydeevne. Maskinernes slidstyrke og holdbarhed er optimeret, så maskinerne kan holde til hårdt og krævende arbejde i længere tid ad gangen. Ergonomiske detaljer er med til at passe på brugeren, hvilket har resulteret i lavere vibrationer, nem start samt ergonomiske seler m.m. 

Få et uforpligtende tilbud

Lyder mulighederne for mindre ressourcespild, mere bæredygtighed samt en renere arbejdsplads som noget for din virksomhed? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 22 26 55 77 eller kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk for et uforpligtende tilbud!

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Produkt tilføjet til kurven

Kurv

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Total: 0,00 kr. (inklusiv moms)

Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.