2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Returret

Har du fortrudt dit køb?

Når du handler på nettet i Danmark, har du som udgangspunkt altid 14 dages fortrydelsesfrist. Læs her, hvordan du i praksis benytter fortrydelsesretten, og hvem der skal betale for forsendelsen. Når du handler på nettet i Danmark eller i et andet EU-land, har du 14 dages fortrydelsesfrist.

Udfyld denne fortrydelsesformular hvis du ønsker at gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret.

Hvornår starter og slutter fristen for at fortryde?
Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen. Hvis du bestiller en ydelse, løber fristen fra bestillingsdagen. I begge tilfælde udløber fristen 14 dage senere. Den dag du modtager varen eller foretager bestillingen, tæller ikke med i de 14 dage.

En kortere frist end 14 dage?
I enkelte tilfælde kan du have en kortere fortrydelsesfrist end de 14 dage, der står i forbrugeraftaleloven. Det gælder dog kun, hvis du fx skal have udført et stykke arbejde, og du gerne vil have, at Aagaard Maskinudlejning går i gang, inden de 14 dage er gået. Her udløber fortrydelsesretten når arbejdet er afsluttet, også selvom det er inden for de 14 dage.

Sådan benytter du fortrydelsesretten
Hvis du fortryder et køb af en vare, er det vigtigt, at du giver Aagaard Maskinudlejning tydelig besked om at du fortryder, inden fortrydelsesfristen udløber. Det er tilstrækkeligt, at meddelelsen er afsendt, inden fristen udløber. Den behøver altså ikke at være nået frem til Aagaard Maskinudlejning. Få en kvittering for, at meddelelsen er afsendt, så du kan bevise, at du har overholdt fristen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Aagaard Maskinudlejning har ret til at se dokumentation for at varen er afsendt, så få en kvittering fra posthuset eller fragtmanden.

Hvis du fortryder et køb af en vare, før varen er leveret til dig, kan du meddele Aagaard Maskinudlejning, at du alligevel ikke ønsker varen leveret.

Hvis du fortryder en bestilling af eller en ydelse, skal du give sælgeren besked om, at du vil benytte fortrydelsesretten. Send en e-mail eller et brev til den adresse, du har fået oplyst. Det er tilstrækkeligt, at e-mailen eller brevet er afsendt inden fristens udløb. E-mailen eller brevet behøver altså ikke at være nået frem. Få en kvittering fra postvæsnet, hvis du sender et brev. Så kan du bevise, at det er afsendt i rette tid.

Pengene retur
Når du benytter fortrydelsesretten, skal du om udgangspunkt have alle dine penge retur, som du har indbetalt. Aagaard Maskinudlejning fratrækker ikke et beløb for fx at sende varen til dig.
Aagaard Maskinudlejning betaler pengene tilbage, inden for en frist på 14 dage eller når vi har modtaget varen retur.

Aagaard Maskinudlejning kan:
• Fratrække ekstraomkostninger for fremsendelse af varen, hvis du ved købet selv har valgt og bestilt en dyrere forsendelsesform, end den Aagaard Maskinudlejning tilbød.
• Fratrække penge hvis varens værdi er forringet, fx skadet eller bærer præg af at have været brugt udover, hvad man må i en butik.

Du skal betale returforsendelsen
Det eneste du skal betale, når du benytter din fortrydelsesret, er transporten af varen tilbage til Aagaard Maskinudlejning, medmindre du har aftalt andet. Hvis du nægter at tage i mod varen, når den kommer, kan Aagaard Maskinudlejning opkræve et beløb, hvis der er udgifter forbundet med at varen sendes retur.

Produkt tilføjet til kurven

Kurv

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Total: 0,00 kr. (inklusiv moms)

Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.