2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Service af hækkeklipper

For at sikre at din hækkeklipper fungerer optimalt og for at forlænge dens levetid markant, tilbyder vi et årligt service udført af vores højt kvalificerede og erfarne mekanikere. Vi servicerer alle mærker indenfor Skov, Park og Have, hvilket ikke alene sikrer en fejlfri funktion, men også garanterer dig fuld tilfredshed og den bedst mulige udnyttelse af din hækkeklipper i mange år fremover.

Vi er autoriseret forhandler af følgende mærker:

STIHL
Husqvarna

Professionel service af Hækkeklipper
Garanti for kvalitet og holdbarhed

Hos Aagaard Maskiner og Udlejning forpligter vi os til kvalitet og pålidelighed. Vores erfarne fagfolk har som mål at sikre, at din hækkeklipper altid er i god stand, så du kan regne med den år efter år. Når du benytter dig af vores service, får du adgang til et team af eksperter, der er dedikeret til godt håndværk.

Optimal ydelse

Med vores service sikrer vi, at din hækkeklipper fungerer uden fejl, og vi gennemgår alle dens vitale funktioner.

Forlæng levetiden

Regelmæssig vedligeholdelse sikrer, at alle dele af hækkeklipperen er i den bedst mulige stand, hvilket bidrager til at forlænge dens levetid og forebygger for tidlig slitage.

Forebyggelse af fejl/skader

Gennem regelmæssige tjek opdager vi potentielle problemer tidligt og afhjælper dem, inden de udvikler sig til kostbare reparationer.

599,-

Inkluderet i servicen er:

* Maskinen skal kunne starte ved indlevering

Book service

Step 1: Personlige oplysninger
Forsæt til step 2: Adresse
Step 2: Adresse
Faktureringsadresse skal kun udfyldes hvis den er anderledes end den foregående adresse.
Forsæt til step 3: produktoplysninger
Step 3: Produktoplysninger
Send og book service

Leder du efter andre services?

Vi er specialister i service og reparation af de fleste mærker inden for have- og parkmaskiner samt trailere. Vi tilbyder professionel service og reparation af dine havemaskiner, parkmaskiner samt trailere!

Hvorfor vælge service til din hækkeklipper?

Hækkeklippere er blevet et uundværligt værktøj for mange husejere, der ønsker velholdte hække uden besværet ved konstant beskæring. Men ligesom alle redskaber kræver de regelmæssig vedligeholdelse for at yde deres bedste.

Forlæng levetiden på din hækkeklipper

Regelmæssig service sikrer, at din hækkeklipper fungerer effektivt år efter år. Dette omfatter kontrol og udskiftning af sliddele, smøring af bevægelige dele, og generel rengøring. Sådanne foranstaltninger kan forhindre unødvendige reparationer og sikre, at din hækkeklipper altid er i topform.

Sikkerhed først!

En velvedligeholdt hækkeklipper er ikke bare mere effektiv – den er også sikrere at bruge. En hækkeklipper, der regelmæssigt bliver serviceret, har en mindre risiko for at forårsage skader eller havarere, hvilket kan være farligt både for brugeren og omgivelserne.

Spar penge med regelmæssig service

Selvom det koster at få serviceret din hækkeklipper, kan regelmæssig vedligeholdelse spare dig for penge i længden. Ved at forebygge dyre reparationer og forlænge redskabets levetid sikres det, at du får mest muligt ud af din investering.

Find den rigtige servicepartner

Det er afgørende at finde en pålidelig servicepartner med erfaring i vedligeholdelse af hækkeklippere. Det sikrer, at dit redskab modtager den bedste pleje, og at eventuelle problemer bliver identificeret og håndteret hurtigt.

Produkt tilføjet til kurven

Kurv

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Total: 0,00 kr. (inklusiv moms)

Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.