2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Minigravere

Leje af minigraver til både private og erhverv
Du kan leje minigravere her hos os. Vi tilbyder udlejning af minigravere i forskellige størrelser til gode fornuftige dagspriser. Har du et større eller mindre projekt som kræver en mindre gravemaskine? Det kunne være alt lige fra bygge- eller anlægsprojektet til et mindre haveprojekt derhjemme. Så har vi maskinen dertil! Vores minigravere er kvalitetsmaskiner af mærket Bobcat, som både kan bruges af private og erhverv. De kommer alle både med en 30 og 40  graveskovl samt en panerskovl. Alle vores minigravere kører på larvefødder, hvilket gør dem yderst brugbare i selv det mest udfordrende terræn. Vi har flere forskellige størrelser, så der er en minigraver til ethvert behov.

Skal du igang med nedbrydning eller lignede opgaver, så kan du også leje en betonhammer til vores E19 minigraver her hos os. Dette vil uden tvivl gøre nedbrydningsarbejdet meget nemmere! Lej en minigraver hos os og få en maskine, som er både fleksibel, effektiv og ikke mindst ekstrem brugbar på byggepladser og i haver med trange områder, snævre passager og blødt terræn. Vores minigravere er altid gennemtjekket og kontrolleret af vores værksted inden udlejning, så du får en maskine som er klar til at arbejde! Vi tilbyder også levering af vores minigravere, hvis du har behov for dette. Book din næste minigraver online! Vi tilbyder online booking af vores udlejningsmaskiner, så du altid nemt og enkelt kan se hvilke maskiner vi har hjemme samt reservere dem. Så mangler du en maskine kan du booke den her på siden, eller kontakte os på telefon eller mail.

Sorter efter
Pris
price range filter - slider
1.139 Kr.1.279 Kr.
Specifickt brand
Visual brand filter
Størrelse
Vælg størrelse
Size checkbox
Vælg kædedeling
TEST
Vælg drivled
Drivled checkbox filter
Vælg sporbredde
Sporbredde checkbox filter

Minigraver- Bobcat E10

Varenummer: GM12

1.139,00 kr.

Minigraver – Bobcat E17

Varenummer: GM49

1.209,00 kr.

Minigraver – Bobcat E19

Varenummer: GM13

1.279,00 kr.

Minigraver leje

Hvis du skal udføre et byggeri- eller anlægsprojekt, og du har brug for en minigraver, kan leje af en være det bedste valg for dig. Men hvad skal du overveje, når du skal leje en minigraver? Her kommer vi ind på hvad du har brug for at vide om leje af minigraver, herunder hvad en minigraver er, fordele ved at leje en, hvad du skal overveje, når du lejer en, hvordan du finder en udlejer, og meget mere.

Hvad er en minigraver?

En minigraver er en lille gravemaskine, der normalt vejer mellem 1 og 7 tons. Den er ideel til mindre byggeprojekter, såsom havearbejde, dræning, kabelinstallationer og mindre anlægsarbejder. Minigraveren har en række funktioner, herunder graving, jordbearbejdning og landskabspleje.

Fordele ved at leje en minigraver

Leje af en minigraver har mange fordele i forhold til at købe en, især hvis du kun har brug for en for en kort periode. Nogle af fordelene inkluderer:

  • Spar penge: At leje en minigraver er normalt meget billigere end at købe en. Det betyder, at du kan spare penge, især hvis du kun har brug for en for en kort periode.
  • Fleksibilitet: Hvis du lejer en minigraver, har du fleksibiliteten til at vælge den størrelse og kapacitet, der passer bedst til dit projekt. Det giver dig også mulighed for at opgradere, hvis du har brug for en større maskine senere hen.
  • Ingen vedligeholdelse: Hvis du lejer en minigraver, er det udlejers ansvar at vedligeholde maskinen. Du behøver ikke at bekymre dig om reparationer eller vedligeholdelse.
  • Bedre sikkerhed: At leje en minigraver fra en professionel udlejer kan give dig bedre sikkerhed, da udlejeren vil sørge for, at maskinen er i god stand og passer til dit projekt.

Hvad skal du overveje, når du lejer en minigraver?

Der er flere ting, du skal overveje, når du lejer en minigraver:

1. Projektets størrelse

Det er vigtigt at overveje projektets størrelse, da det vil påvirke størrelsen og kapaciteten af den minigraver, du har brug for.

2. Hvor lang tid har du brug for den?

Det er også vigtigt at overveje, hvor længe du har brug for minigraveren, da det vil påvirke omkostningerne og muligheden for en langsigtet lejekontrakt.

3. Din erfaring med minigravere

Hvis du ikke har erfaring med at køre en minigraver, kan det være en god idé at læse op på hvordan den skal bruges inden at man leje en. Læs mere omkring hvordan du bruger en minigraver her.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Hurtig levering

Fragt fra kun 59,-

2 års reklamationsret

14 dages returret

Sorter efter
Pris
price range filter - slider
1.139 Kr.1.279 Kr.
Specifickt brand
Visual brand filter
Størrelse
Vælg størrelse
Size checkbox
Vælg kædedeling
TEST
Vælg drivled
Drivled checkbox filter
Vælg sporbredde
Sporbredde checkbox filter
Produkt tilføjet til kurven

Kurv

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Total: 0,00 kr. (inklusiv moms)

Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.