2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Gravemaskiner

Filtrer efter pris
Varekategorier

Lej gravemaskiner hos os
Vi har flere forskellige gravemaskiner til flere behov, som du kan leje til gode og fornuftige priser. Vores gravemaskiner er af højeste kvalitet, fra mærkerne Komatsu og New Holland. De står klar til at klare dine bygge- og anlægsprojekter! Lej en gravemaskine hos os, og få en god og effektiv maskine, som klarer dine opgaver på professionel vis.

Lejer du en gravemaskine hos os, så har du også muligheden for at leje en række forskellige former for tilbehør til maskinerne. Det indebærer alt lige fra betonhammere, til risteskovle og sortergrab. Så står du med et stort nedbrydningsprojekt eller et større gravearbejde, som kræver lidt mere end blot en skovl? Så har vi gravemaskinen og udstyret til dig.

Spar de høje omkostninger ved at eje, og lej i stedet din næste gravemaskine hos os, hvor du kun betaler for de dage eller timer, du har den. Vi tjekker og kontrollerer altid vores gravemaskiner på vores værksted inden udlejning, for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Har du problemer i forhold til levering af gravemaskinen? Så kan vi også klare dette. Vi tilbyder nemlig også levering og afhentning af vores gravemaskiner, der hvor du skal bruge den. Book din næste gravemaskine online eller kontakt os på telefon eller mail.

Viser alle 5 resultater

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaardmaskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaardmaskinudlejning.dk

Vælg venligst erhverv eller privat

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.