2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Lavtbyggede trailere

Filtrer efter pris
Varekategorier

Trailerserien velegnet til transport af mindre maskiner
Søger du en stærk trailer, som er lav og ideel til transport af mindre maskiner? Så har vi løsningen! Vi er nemlig stolte forhandlere af danske kvalitets trailere fra Variant. Det betyder, at vi har et stort udvalg af lavtbyggede Variant trailere, som klarer mange forskellige opgaver. Dette er nemlig en kraftig trailerserie, som leverer et stort potentiale og et stærkt chassis. Her får du ikke bare en stærk kvalitets trailer. Du får også en masse funktioner, som gør at traileren kan løse mange forskellige opgaver. Dette indebærer både oplukkelig for- og bagsmæk, tip med støddæmper, samt ind- og udvendige surringsmuligheder.

Med en af vores lavtbyggede Variant trailere, får du også muligheden for at transportere små maskiner, plæneklippere og andre havemaskiner. Disse trailere er nemlig lavet med ekstra stærke hængsler og alu-dørk plade på bagsmækken, hvilket gør den perfekt til kørsel med mindre maskiner. Her får du altså muligheden, for let at tippe din trailer, og derefter kører dine mindre maskiner på ladet. Nemmere bliver det ikke! Den lavtbyggede trailerserie fra Variant løser dermed mange forskellige behov!

Se vores store udvalg af lavtbyggede Variant trailere her! Kan du ikke finde netop den du søger, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

Viser et enkelt resultat

Brug for hjælp?

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 22 26 55 77 eller skrive til kontakt@aagaardmaskinudlejning.dk

Scroll til toppen
Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaardmaskinudlejning.dk

Udlejningsmaskiner, have- parkmaskiner, arbejdstøj og trailere til ethvert formål!

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.