2 års reklamationsret
Fragt fra kun 59,-
14 dages returret
Hurtig levering

Værksted

Service og reparation

Kan maskinen ikke starte, eller kører den ikke optimalt længere? Så står vi klar til at hjælpe dig med professionel service og reparation, så du kan få din maskine ud og kører igen. Vores værksted er eksperter med mange års erfaring i service og reparation af alle gængse mærker indenfor havemaskiner, parkmaskiner og trailere. Vi tilbyder en række forskellige servicepakker, som vil være med til at forbedre din havemaskines effektivitet samt levetid. Fælles for alle vores servicepakker er, at du også får muligheden for at få vinter opbevaret din have eller parkmaskine hos os. På den måde sikre du, at den ikke tager skade af det fugtige og kølige vintervejr. Har du en plæneklipper, som ikke kan starte eller trænger til slibning af knivene? Eller måske en motorsav, en helt ny? Så står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig og din maskine! Udover vores servicepakker klarer vi naturligvis også både mindre og større reparationer af dine have- og parkmaskiner samt trailere.  

vinteropbevaring af robotplæneklippere

Kontakt os endelig for mere info, eller kig forbi vores værksted til en uforpligtende snak om service eller reparation af din maskine! Du kan læse mere om service af maskiner og vores servicepakker her

Vi tilbyder også vinteropbevaring og service af robotplæneklippere på vores eget robothotel. Her har vi 3 forskellige pakker, så der er noget til ethvert behov. Din robotplæneklipper vil blive tjekket, kontrolleret, opdateret, få udskiftet knive*, og ikke mindst blive opbevaret vinteren over under de optimale forhold. Vi har også pakker, hvor du ikke engang behøver bekymre dig om at få din robotplæneklipper herud. Det kan vi nemlig klare for dig, og så kommer vi ud og sætter den op igen til foråret. 

Læs mere om vinteropbevaring af robotplæneklippere på vores robothotel her

Vores time pris på værkstedet er 548 kr. + moms (685 kr. inkl. moms.)

*Der kan forekomme tillæg på udskiftning af knive ved andre typer end automower

Produkt tilføjet til kurven

Kurv

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Total: 0,00 kr. (inklusiv moms)

Tak! vi har modtaget din booking

Du hører fra os hurtigst muligt.

Skulle du imellemtiden have nogle sprøgsmål er du velkommen til at tage fat i os på:
Tlf. nr.: +45 22 26 55 77
Email: kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og begynd at modtage eksklusive tilbud og nyheder.